Ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci

de SENO in Pui, 10 Aug 2011 | 5905 vizualizari

 

Reteta de ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci este o varianta delicioasa a ostropelului clasic

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • carne de pui ( piept,pulpe,aripioare,spate)
  • 2 foi de dafin
  • 4 cartofi mai mici
  • 6-7 ciuperci
  • sare,piper
  • 3 rosii decojite
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci:

Cum se face reteta de ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci

Se taie ceapa si ardeiul si se pun la calit in ulei cu un praf de sare si piper macinat. Se adauga carnita de pui, apoi se pune o cana de apa si se lasa sa fiarba. Se pun si foile de dafin, ciupercile taiate si cartofii taiati patratele. Se lasa sa fiarba toate si la sfarsit se pun si cateii de usturoi taiati marunt si rosiile. Se mai potriveste de sare si piper dupa gust. Se poate pune si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu carne de pui,cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tajine de pui cu legume